To link στάλθηκε στο email σας.

Ήταν αδύνατο να στείλουμε το link στο email σας. Παρακαλώ ελέγξτε το email σας.

Missing captcha code. Please check whether your browser is not blocking reCAPTCHA.

Invalid captcha code. Please try again.

Βοήθεια στην Αγορά

Επισκευτείτε το ασφαλές Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα να παραγγείλετε τα προϊόντα μας ή απλά να υπολογίσετε την τιμή, συμπεριλαμβανομένων όλων των δυνατών εκπτώσεων.

Οι πελάτες μας μπορούν να δουν τα προγράμματα που αγόρασαν και πιθανές εκπτώσεις για απόκτηση πρόσθετων προγραμμάτων - με είσοδο στο λογαριασμό τους.

Διατίθεται ασφαλής πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε Φόρμα Επικοινωνίας, e-mail ή επικοινωνήστε με τον Τοπικό σας Αντιπρόσωπο.

Τρόποι πληρωμής

Credit card

We receive confirmation of the transaction immediately and ship ordered items to you without delay. Supported cards are following: Visa Electron, Visa, MasterCard, Maestro.

How is the Online Shop and Credit Card Payment secured ?

Secured Credit Card Payment

  1. Our online shop is secured by SSL encryption technology (Thawte)
  2. You enter credit card data directly to a bank
  3. None of our employees have access to your credit card data
  4. The payment system is guaranteed by GP webpay

Μεταφορά μέσω τραπέζης (προ-τιμολόγιο, χωρίς ΦΠΑ)

Η μεταφορά μέσω τραπέζης θα πρέπει να καταβληθεί στην:

3DR Engineering Software
Κηφισίας 340
152 33 Χαλάνδρι

ΑΦΜ: 997722505
Αρ.Λογαρισμού: 360-00-2320-004440
IBAN GR36 0140 3600 3600 0232 0004 440
BIC: CRBAGRAA
ALPHA BANK Χαλανδρίου, Αθήνα

Παρακαλώ στείλτε μας με e-mail την απόδειξη μεταφοράς μέσω τραπέζης (ή μέσω fax στο +30 211 7702198) ώστε να επισπευσθεί η παράδοση του λογισμικού σας. Η παραγγελία σας θα αποσταλλεί αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή.

Επιλογές παράδοσης

Συνήθης παράδοση – δωρεάν

Η διάρκεια της συνήθους παράδοσης είναι 2-4 μέρες στους περισσότερους ευρωπαϊκούς προορισμούς και μία εβδομάδα οπουδήποτε αλλού, αλλά μπορεί να καθυστερήσει.

Ταχυμεταφορά (παγκοσμίως)

Η διάρκεια της ταχυμεταφοράς υπολογίζεται σε μία με τέσσερις εργάσιμες μέρες ανάλογα με τη χώρα προορισμού.

Η ταχυμεταφορά σε Ελλάδα και Κύπρο είναι δωρεάν. Για τις υπόλοιπες χώρες η χρέωση είναι 60 ΕUR.

Παρακαλώ σημειώστε: Τα έξοδα αποστολής καλύπτουν τη μεταφορά και την ασφάλεια μόνο κατά τη μεταφορά. Οι δασμοί και οι φόροι εισαγωγής είναι υπ’ευθύνη του αγοραστή.

Αποστολή

Το πακέτο περιλαμβάνει τα εξής: Ένα κλειδί προστασίας (USB), Γρήγορο Οδηγό Εγκατάστασης και Τιμολόγιο. Το κλειδί Software στέλνεται ηλεκτρονικά, δε χρειάζεται αποστολή. Το Λογισμικό διατίθεται μέσω του προγράμματος Αυτόματης Εγκατάστασης της Fine, το οποίο είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή. Τα αναλυτικά εγχειρίδια χρήσης είναι επίσης διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή στο διαδίκτυο. Μπορείτε να λάβετε και CD εγκατάστασης, κατόπιν παραγγελίας.

Ενοικίαση

Ορισμένα πακέτα είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση για χρήση για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η ενοικίαση ενός έτους περιλαμβάνει την τιμή του πακέτου και του συμβολαίου συντήρησης (αναβαθμίσεις, υποστήριξη). Το λογισμικό παρέχεται με HW ή SW περιορισμένης χρήσης κλειδί για έναν υπολογιστή. Δεν εφαρμόζονται εκπτώσεις. Μετά το πέρας του ενός έτους, ο χρήστης μπορεί να αναβαθμίσει σε πλήρη άδεια, ή να ανανεώσει την ενοικίαση.

Η τιμή περιλαμβάνει μια πλήρη έκδοση των προγραμμάτων και των υπηρεσιών συντήρησης της Fine συμπεριλαμβανομένων των μελλοντικών ενημερώσεων. Τα κλειδιά δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της μίσθωσης.

Τύποι Άδειας Χρήσης

Ο τύπος άδειας έχει να κάνει με το σκοπό της χρήσης του λογισμικού (επαγγελματικό, ακαδημαϊκό) και τον τύπο χρήσης - τοπικό (χρήση σε ανεξάρτητο υπολογιστή) ή δικτυακό (για χρήση σε τοπικό δίκτυο). Περισσότερες Πληροφορίες για τους τύπους Αδειών.

Τύποι Κλειδιών

Τα προϊόντα μας είναι προστατευμένα με hardware και software κλείδωμα. Ρίξτε μια ματιά στους τύπους κλειδιών, που δίνουμε με το λογισμικό μας.

Υποστήριξη πελατών

Βασική τεχνική υποστήριξη παρέχεται σε όλους του πελάτες μας μέσω e-mail info@3dr.eu (στην Αγγλική ή/και Ελληνική γλώσσα) ή από τη φόρμα επικοινωνίας.

Βασική τεχνική υποστήριξη παρέχεται και σε χρήστες παλαιότερων εκδόσεων. Όμως διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε την τεχνική υποστήριξη εκδόσεων που είναι 2 εκδόσεις πίσω από την τρέχουσα. Μπορείτε να προμηθευτείτε κάποια Μεμονωμένη Αναβάθμιση ή να έχετε πρόσβαση σε όλες τις εκδόσεις μέσω του Προγράμματος Συντήρησης Fine.

Χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες?

Υπολογίστε την τιμή άμεσα στο Online κατάστημα ή επικοινωνήστε μαζί μας.